Uitgeverij Lontano

Contactgegevens

Over Lontano
Lontano is een term die gebruikt wordt in de klassieke muziekleer om aan te geven dat een passage zo gespeeld moet worden, alsof het zich afspeelt in de verte.
Uitgeverij Lontano geeft boeken uit waarin stemmen vanuit de verte doorklinken; geluiden, ideeën, woorden en teksten van heinde en verre. Onze auteurs richten hun pijlen achter, onder of boven de alledaagse werkelijkheid, met als doel om deze zo te verhelderen. We hopen bij de lezer een innerlijke dialoog te bewerkstelligen tussen het verre en het nabije, en een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk debat over verleden, heden en toekomst. Met andere woorden: Uitgeverij Lontano geeft filosofieboeken uit, zowel vertaalde als Nederlandstalige. Onze primaire aandachtsgebieden zijn ecologie, technologie en maatschappij, maar ook filosofie om de filosofie schuwen we niet.

Als u belangstelling heeft in onze boeken, meld u zich dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Uw manuscript kunt u ons toesturen per email naar manuscript@uitgeverijlontano.nl.


 

Gijs Reudink (1973) is econoom, filosoof en eigenaar van Uitgeverij Lontano. De afgelopen twintig jaar werkte Gijs voor verschillende organisaties in de Telecommunicatie- en ICT-branche. Ook was hij zelfstandig organisatieadviseur, Socratisch gespreksleider en tot najaar 2018 acquirerend redacteur voor Uitgeverij Klement. Met Uitgeverij Lontano wil hij een podium bieden aan denkers die zowel provocatie als nuance niet schuwen. Hij denkt dat het juist nu tijd is om de geesteswetenschappen te steunen en een impuls te geven en voegt de daad bij het woord.


Wouter Kusters (1966) is een ervaren schrijver, filosoof en redacteur. Wouter schreef meerdere prijswinnende boeken op het gebied van filosofie (zie www.kusterstekst.nl). Hij publiceert in diverse kranten en tijdschriften en is een veelgevraagd spreker op congressen, symposia en andere bijeenkomsten. Voor Uitgeverij Lontano begeleidt hij beginnende en ervaren auteurs bij het formuleren van hun gedachten en met het schrijven van hun boek. Wouter heeft in zijn zowel binnen- als buiten-academische loopbaan ruime ervaring opgedaan met het werken aan filosofische teksten van jong en oud en van heinde en verre. http://www.kusterstekst.nl

 
 

Medewerkers
Gijs Reudink – Uitgever
email: gijs@uitgeverijlontano.nl
Wouter Kusters – Redacteur
email: wouter@uitgeverijlontano.nl

 

Promotie en perscontacten
email: promotie@uitgeverijlontano.nl

 

Verkoop en klantenservice
email: verkoop@uitgeverijlontano.nl

 

 

Vormgeving
De Lirium

Scroll to Top

Voor een optimale werking van deze website gebruiken wij cookies